SWISS-LINIGER PROCESSING © 2020
BY: ZAHARTOWANI.PL
BOK@ZAHARTOWANI.PL
+48 602-68-18-68

WWW.SWISSLINIGER.PL

ŁÓDZKA SPECJALNA STREFA EKONOMICZNA
UL. WSCHODNIA 9,
99-300 KUTNO
NIP: 855-112-46-47

Polityka prywatności

O nas

Usługi

Dojazd

Copyright © 2020 by Zahartowani.pl, all rights reserved.

Szlifowanie szkła

Polerowanie szkła

Mycie szkła

Nanoszenie powłok

Wiercenie szkła

POLITYKA PRYWATNOŚCI.

Wedle zmian w przepisach o ochronie danych osobowych, które obowiązują od dnia 25 maja 2018 roku firma ZAHARTOWANI.PL informuje, że jest administratorem Twoich danych osobowych, które są niezbędne do realizacji zamówień i korespondencji za pośrednictwem: - poczty elektronicznej w tym formularza kontaktowego znajdującego się na stronie zahartowani.pl
- telefonicznym
- jak i bezpośrednio w siedzibie firmy w Kutnie ul. Wschodnia 9

1. Administrator Twoich danych osobowych: ZAHARTOWANI.PL z siedzibą w 99-300 Kutno ul. Wschodnia 9

2. W związku z poszanowaniem praw Klienta i stosując się do ustawy o ochronie danych osobowych Administrator zobowiązuje się do działań w celu zapewnienia bezpieczeństwa i poufności danych osobowych, które pozyskał.

3. Dane osobowe są przetwarzane w ramach realizacji zamówień i innej korespondencji związanej z kontaktem z klientem i firmami współpracującymi, obejmują:
- adres e-mail - pozyskany z formularza w dziale Kontakt na stronie zahartowani.pl - są to dane niezbędne do realizacji zamówień, odpowiedzi na zapytania i korespondencji
-  adres IP - są to informacje, które są gromadzone zgodnie z ogólnymi zasadami realizacji połączeń w internecie. Dane te mogą być wykorzystywane przy tworzeniu statystyk demograficznych
- cookies -  strona zahartowani.pl korzysta z technologii Cookies, które dostosowują stronę do indywidualnych potrzeb klienta. Klient może wyrazić zgodę na automatyczne uzupełnienie swoich danych przy następnej wizycie na stronie zahartowani.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody na obsługę Cookies musisz je wyłączyć w swojej przeglądarce za pomocą której wchodzisz na stronę zahartowani.pl

4. Wszyscy użytkownicy strony zahartowani.pl mają prawo do decyzji czy i w jakim zakresie chcą udostępniać swoje dane w celu realizacji usług. Jeżeli nie chcą pozostawiać swoich danych osobowych mają prawo do ich usunięcie i nie korzystania z naszej strony.

5. ZAHARTOWANI.PL nie udostępnia żadnych danych osobom trzecim.

6. Dane osobowe za zgodą klienta lub osoby kontaktującej się z ZAHARTOWANI.PL mogą być udostępnione firmom kurierskim i transportowym.

bok@zahartowani.pl

602-68-18-68